pondělí 19. září 2011

-- Free Wi-fi park ve Vratislavicích --


Možnost připojení k bezdrátové síťi  Wi-Fi bere v dnešní době téměř každý za běžné vybavení svého mobilního telefonu, notebooku, tabletu a všeho možného, bez čeho se neobejde snad ani při trávení „drahocenného“ času na WC :-). Připojeni k internetu jsme jakkoliv pořád, všude a nejlépe zadarmo. Ve městě je málo míst, kde by se dal příjemně strávit nějaký čas online zdarma. Jsou tu ale obchodní centra, fastfoody a místa, kam lidé chodí (v hojném počtu) za účelem nakoupení si čehosi – tím pádem, proč nenabídnout zákazníkům připojení zadarmo když nám tu platí... 

Výjimkou je Zámecký park ve Vratislavicích nad Nisou, který od 1. srpna zřídil pro své návštěvníky tzv. Wi-Fi zónu přístupnou celých 24 hodin 7 dní v týdnu zdarma, prostě hotový ráj pro facebookové závisláky. Je to jediný park v Liberci, který podobnou službu nabízí.

Popadněte tedy svůj notebook a odejděte z příšerně vypadajících obchodních středisek do alespoň částečné přírody. Víte co, raději nechte i ten notebook doma, pár hodin „offline“ je osvobozující! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat